Trefwoorden Eindwerk
Doelstellingen
- In het eindwerk past de student de wetenschappelijke kennis toe. Hij denkt zelfstandig en geeft blijk van creativiteit en beroepsvaardigheid.
- In het werk, dat een verdieping is van een sociaal-verpleegkundig onderwerp, reflecteert de student over zijn eigen functioneren. Hij kan een onderwerp kiezen in het kader van de kernfuncties van het sociaal verpleegkundig beroep of het onderwerp nauw laten aansluiten bij één of meerdere gedoceerde vakken.
- Het eindwerk toont aan dat de student een kritische literatuurstudie kan opbouwen, de gegevens kan analyseren en deze kan verwerken tot een persoonlijke tekst.
- Uit het eindwerk blijkt, dat de student sociaal-verpleegkundige problemen of onderwerpen door een kritische praktijkstudie kan analyseren en oplossingen / alternatieven kan formuleren.
- De student kan de theorie en de bestudeerde praktijksituatie met elkaar vergelijken en nagaan in welke mate deze op elkaar af te stemmen zijn.
- De student kan besluiten formuleren die een integratie inhouden van de theorie en praktijk.
- En tot slot, kan de student steunend op zijn besluiten een aantal voorstellen formuleren die een theoretische verrijking inhouden of praktische betekenis kunnen hebben voor het werkveld.
Voorkennis
2de studiejaar Gegradueerde in de Verpleegkunde
Leerinhoud - Woord vooraf
- Inhoudsopgave
- Inleiding
- Het corpus (praktijkgedeelte, theoriegedeelte)
- Het besluit
- Bijlagen
- Literatuurlijst
Onderwijsvormen Leer- en onderwijsgesprekken, groepswerk, individuele procesbegeleiding, documentatiebegeleiding, literatuursuggesties
Studiematerialen Cursus
Studiebegeleiding
Beoordeling - Productevaluatie naar vorm en inhoud
- Procesevaluatie
- Evaluatie van de verdediging van het eindwerk
Studiekosten 5 maal een exemplaar van het eindwerk
OP-leden
Claude Descamps
Taal
Nederlands
|
|